Zulte Waregem strikt voormalig sterkhouder van Lokeren

Redactie KW

Na twee jaar En Avant Guingamp (Ligue 1) keert Nill De Pauw terug naar de Jupiler Pro League.

De 27-jarige aanvallende middenvelder legde met succes zijn fysieke en medische testen af en tekende nadien een overeenkomst voor 3 seizoenen in het Regenboogstadion. De tweevoudig bekerwinnaar is na Sandy Walsh en Ben Reichert de derde transfer voor het komende seizoen.

“Dit voelt als terugkomen in het vertrouwde nest. Na twee moeilijke seizoenen met weinig speelminuten ben ik enorm gelukkig om voor deze ambitieuze club te kunnen spelen. Toch hou ik goeie herinneringen over aan mijn tijd in Frankrijk, Guingamp is een mooie club met fantastische supporters en ik heb er ook veel opgestoken. Ik heb geen spijt van mijn keuze”, aldus De Pauw die het niveau van de Franse Ligue 1 net iets hoger inschat dan de Belgische competitie.

“De interesse was er al in januari, toen al gaf Zulte Waregem – en Francky Dury in het bijzonder – mij het gevoel dat ze mij echt wilden. Ik wil vooral voetballen, speelminuten maken en plezier beleven op het veld. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er hopelijk een superseizoen van te maken met Europees voetbal én de strijd om Play-Off 1″, klinkt het bij onze nieuwe aanwinst.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier