Zulte Waregem stelt nieuwe, ‘Portugees’ ogende shirts voor

Kenny Steppe, Bryan Verboom, Justine De Jonckheere, Sammy Bossut en Jens Naessens: het leken allemaal wel volleerde modellen. © Foto HDV
Tom Van Houtte

Essevee zal het seizoen aanvatten met varianten in rood, groen en wit voor de veldspelers en blauw en geel voor de doelmannen.

De nieuwe wedstrijdtenues werden voorgesteld tijdens de ploegvoorstelling die donderdagavond plaatsvond bij een van de commerciële partners in Vichte. Gewezen Miss België Justine De Jonckheere, fervent supporter van Essevee, pronkte met het belangrijkste tenue in het rood met groene randen aan de hals en de zijkanten van de shirts, op de zijkant van de broek en bovenaan de kousen. Jaar na jaar doet de uitrusting van Zulte Waregem nog meer aan de tenues van de Portugese nationale ploeg denken. Volgens modekenners is de combinatie van rood en groen nochtans niet de meest dankbare.

Clublogo in watermerk

De andere tenues voor de veldspelers hebben groen en wit als hoofdkleur, terwijl doelmannen Sammy Bossut, Kenny Steppe en Louis Bostyn in het blauw of het geel gekleed op de Belgische velden zullen verschijnen. Nog opvallend: op de rug van de shirts is subtiel het clublogo in watermerk verwerkt.

Onur Kaya was voorstelling te snel af

Zulte Waregem had de primeur van de nieuwe shirts graag voor de ploegvoorstelling gehouden, maar dat was donderdagnamiddag buiten spelverdeler Onur Kaya gerekend, die zich al even vlot van de sociale media bedient als hij in wedstrijden met assists strooit.

(TVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier