Zulte Waregem speelt op stage tegen Thorgan Hazard

© REUTERS
Tom Van Houtte

Van vrijdag 6 tot en met vrijdag 13 januari verblijft Essevee in het Zuid-Spaanse Marbelle en daar staat op dinsdag 10 januari een oefenduel tegen Borussia Mönchengladbach gepland.

Al bekleden de Borussen momenteel slechts de 14de plaats in de Bundesliga, het blijft een tegenstander van formaat die dit seizoen al Champions League speelde. Door een derde plaats in zijn groep na Barcelona en Manchester City maar voor Celtic Glasgow speelt ‘Gladbach’ na de winterstop in de Europa League.

Blij weerzien

Maar het wordt voor Essevee in Marbella natuurlijk vooral een blij weerzien met Thorgan Hazard, de eerste Gouden Schoen in de geschiedenis van de club die Zulte Waregem in het seizoen 2012-2013 bovendien naar de tweede plaats in de eindstand dirigeerde. De aftrap wordt allicht gegeven om 15 uur op een nog te bepalen locatie.

Zulte Waregem speelt op stage tegen Thorgan Hazard
© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

Zulte Waregem zal tijdens de stageweek meestal tweemaal per dag trainen op zijn vaste pleisterplek, het Marbella Foot Center. Pas op vrijdagavond 13 januari rond middernacht arriveert de spelersgroep opnieuw in Waregem. De eerste wedstrijd met inzet na Nieuwjaar is de heenmatch in de halve finale van de beker op woensdag 18 januari thuis tegen Eupen.

(Foto’s Belga/a-RN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier