Zulte Waregem plukt tweede verdediger weg bij AS Monaco

Redactie KW

De Franse ex-jeugdinternational van 22 luistert naar de naam Jérémy Labor en heeft een contract voor één seizoen getekend aan de Gaverbeek.

Door de kuitbeenbreuk van Steve Colpaert, die de Brusselaar wellicht twee maanden herstel kost, talmde Zulte Waregem niet lang om nieuw bloed voor de verdediging aan te voeren. Labor maakt de definitieve overtap van Monaco, waar hij na afloop van dit seizoen sowieso einde contract zou zijn.

Vorig seizoen bij RWDM Brussels

Hij is na Yarouba Cissako de tweede speler die deze zomer de club uit het prinsdom ruilt voor Zulte Waregem. Vorig seizoen speelde Labor op uitleenbasis elf wedstrijden voor tweedeklasser RWDM Brussels. Hij is eigenlijk een linksback met de kwaliteiten om ook in het centrum van de defensie te opereren.

“Cissako was positief over de club”

“Ik kwam al op mijn vijftiende in het centre de formation van Monaco terecht. Ik speelde even samen met Yarouba Cissako en hij wist me heel positieve dingen te vertellen over SV Zulte Waregem”, aldus Labor op essevee.be. Ik had ook onmiddellijk een goed gevoel bij de plannen van de club en coach Francky Dury.”

(TVW-foto Essevee)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier