Zulte Waregem onderuit tegen Anderlecht

Anderlecht is met 2-3 komen winnen aan de Gaverbeek en moest daar niet eens erg goed voor voetballen.

Essevee was al in de eerste minuut op achtervolgen aangewezen toen Morioka een voorzet binnenkopte.

Tien minuten later werd het 0-2 langs Teodorczyk.

Via Baudry, die een hoekschop binnenkopte, kwam Essevee weer in de match.

Maar nog voor rust werd het 1-3, weer via Teodorczyk.

Na rust ging Zulte Waregem op zoek naar de aansluitingstreffer maar het duurde lang eer invaller Saponjic die kon maken: 2-3 een tiental minuten voor tijd. In de slotfase kreeg Olayinka nog de kans op de gelijkmaker maar die was de thuisfans niet meer gegund.

(Belga – foto’s Belga)

Zulte Waregem – Anderlecht: 2-3

Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Baudry, Derijck, Iseka, Madu (15′ Oldrup Jensen), Walsh, Doumbia (46′ Kaya), Bjordal, Bongonda (73′ Saponjic), Olayinka.

Doelpunten: 1′ Moriokoa 0-1, 11′ Teodorczyk 0-2, 27′ Baudry 1-2, 31′ Teodorczyk 1-3, 84′ Saponjic 2-3.