29/02/16 om 10:14 - Bijgewerkt om 13:51

Zulte Waregem moet vooral nog Standard vrezen

Erg groot is de kans dat pas op de laatste speeldag van de reguliere competitie wordt uitgemaakt welke club - Zulte Waregem, Standard of Charleroi - het laatste play-off 1-ticket pakt. Helemaal in de lijn van de onvoorspelbare gang van zaken kan zelfs KV Kortrijk nog in de running komen voor de top zes.

Nee, na vorige week en het 2-3-verlies tegen KV Mechelen gaven we geen sikkepit meer om de kansen van Zulte Waregem, dat zich als een mak lammetje naar de slachtbank had laten leiden. Maar niet voor het eerst dit seizoen zette Essevee een uitschuiver thuis op verplaatsing recht. De 1-2 op Sint-Truiden kwam er niet met sprankelend voetbal, wel op mentaliteit, een eigenschap waar het de Oost-West-Vlaamse club de voorbije weken en maanden al te vaak aan ontbrak. Door Christophe Lepoint een linie achteruit te schuiven - zowat de laatste mogelijkheid die Francky Dury nog uit zijn hoge hoed kon toveren om de wankele defensie te stabiliseren - oogde de defensie van Zulte Waregem alvast iets zek...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!