Zulte Waregem moet spits Jens Naessens komende drie maanden missen

© BELGA
Redactie KW

Zulte Waregem-spits Jens Naessens moet volgende week dinsdag onder het mes wegens een aanslepende pubalgie. Hij zal ongeveer drie maanden buiten strijd zijn.

“Start van de competitie, maar nog altijd niet fit. Hopelijk komt daar snel verandering in”, tweette de 23-jarige Naessens eind juli nog. IJdele hoop, zo blijkt nu. De aanvaller staat lange tijd aan de kant.

Zulte Waregem laat verder op de clubwebsite weten dat Theo Bongonda, die begin augustus in het competitieduel tegen Lokeren (2-1 zege voor ploeg van Peter Maes) zijn knie verdraaide, opnieuw heeft meegetraind. Ook Steve Colpaert en Ibrahima Conte zijn hersteld van hun hersenschudding.

Vier op twaalf

Doelman Sébastien Bruzzese, die een scheur in de quadriceps opliep in de oefenmatch tegen Waasland-Beveren, volgt nog een individueel programma. Dat is ook het geval voor Jonathan Benteke (kleine overbelasting) en Djibril Paye (scheurtje in enkel). Idrissa Sylla, die afgelopen zondag zijn knie bezeerde tegen AA Gent (3-1 voor Buffalo’s), beperkte zich tot loopoefeningen.

Zulte Waregem staat na vier speeldagen op de negende plaats in de Jupiler Pro League. Het behaalde vier op 12. De ploeg van Francky Dury ontvangt zaterdag promovendus Moeskroen-Péruwelz.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier