Zulte Waregem moet oefenpot afblazen door waslijst geblesseerden

09/11/16 om 15:19 - Bijgewerkt om 15:18

Essevee had voor donderdagnamiddag 10 november een oefenwedstrijd belegd in en tegen Sporting Lokeren om zo een aantal spelers die nog niet veel in actie kwamen dit seizoen ritme te laten opdoen. De club moet dat vriendschappelijk duel nu noodgedwongen afblazen.

Zulte Waregem moet oefenpot afblazen door waslijst geblesseerden

© BELGA

Het is vooral de blessurelast die roet in het eten strooit. Obbi Oulare (hamstring) en Bryan Verboom (adductoren) hebben woensdagvoormiddag de training vroegtijdig moeten verlaten. Beide spelers zullen dit weekend verder revalideren op de club.

Ook Sammy Bossut, Luca Marrone (verdere revalidatie in overleg met de medische staf van Juventus), Henrik Dalsgaard, Alessandro Cordaro en Kenny Steppe moeten geblesseerd afhaken. Marvin Baudry (Congo-Brazaville) en Kingsley Madu (Nigeria) hebben interlandverplichtingen.

In plaats van te sparren tegen Lokeren op donderdagnamiddag sparren de overgebleven troeven van Francky Dury donderdag om 10.30 uur.

(TVW-foto Belga)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!