Voorzitters KVK en Essevee: "Wat we met elkaar gemeen hebben? Keihard werken!"

08/09/17 om 06:00 - Bijgewerkt om 10:11

Zaterdagavond zal de elektrische spanning boven het Regenboogstadion in Waregem door de komst van KV Kortrijk met enkele voltages de hoogte inschieten. Het voetbalseizoen mag dan nog maar een maand oud zijn, voor beide Zuid-West-Vlaamse clubs staat de derby als een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen te boek. En dat beseffen ook Carl Ballière (58) en Joseph Allijns (61), respectievelijk voorzitter van Essevee en de Veekaa. "We horen elkaar niet zo heel erg veel, maar onze relatie is opperbest."

Beide heren geven elkaar rendez-vous in de stemmige bistro van het Parkhotel aan het station van Kortrijk. Voor volbloed Kortrijkzaan Joseph Allijns is de pleisterplaats in het hartje van de stad een vertrouwde stek, maar ook voor de preses van Zulte Waregem voelt het hotel vertrouwd aan. Tot vorig seizoen kwam Essevee er regelmatig op afzondering - nu blijven de spelers gewoon op het gloednieuwe oefencomplex en binnen afzienbare tijd verrijst er naast het vernieuwde Regenboogstadion een Waregemse vestiging van het Parkhotel.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!