Supportersfederatie Zulte Waregem opgetogen over wintertransfers

© BELGA
Redactie KW

De supportersfederatie Esseveefans en Sfeergroep South Lane Crew loven in een schrijven aan de media het beleid van CEO Eddy Cordier en het voltallige bestuur in de voorbije wintertransferperiode.

“Als het goed is, moet het ook gezegd worden”, luidt het in de mail, die ondertekend is door Geert Titeca, voorzitter van de supportersfederatie. “Het doet ons deugd vast te stellen dat uiteindelijk toch geleerd wordt uit de fouten die in het verleden werden gemaakt.” Daarmee wordt verwezen naar de ervaring die de club binnenhaalde met flankspelers Alessandro Cordaro en Onur Kaya en spits Ghislain Gimbert.

“Er waren de afgelopen maanden twee opportuniteiten met de uitgaande transfers van Idrissa Sylla en Théo Bongonda, die de kas ongetwijfeld wat ruimte geven naar de toekomst. Met de inkomende transfers werden de vragen van de coach én de scoutingcel voor 100 procent ingevuld.”

“Groep samenhouden”

Er wordt ook al vooruitgeblikt op volgend seizoen. “Wij rekenen er alvast op dat deze groep kan samengehouden worden én versterkt in de breedte waardoor wij komend seizoen alvast opnieuw onze stek in de linkerkolom kunnen heroveren. De supporters zullen er alles aan doen om hun positieve invloed verder te laten gelden zowel op wedstrijddagen als daarbuiten.”

(TVW-foto Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier