Supporters laten rode lantaarn Zulte Waregem niet in de steek

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Ondanks de troosteloze laatste plaats van Essevee in de Jupiler Pro League zal het zondag in Luik door zo’n 600 supporters worden aangemoedigd in het belangrijke duel tegen Standard.

“De inschrijvingen voor de verplaatsing naar Standard lopen als een trein. Los van het aantal losse tickets voor de verplaatsing met eigen vervoer, schrijven de supporters massaal in via de supporterslokalen. Momenteel zijn al meer dan 500 supporters geregistreerd”, zegt clubwoordvoerder Cedric Tack. Dat is best veel voor een wedstrijd die op een zondagnamiddag om 14.30 uur wordt gespeeld op zo’n 190 kilometer van Waregem.

Al elf bussen gevuld

“Elf supportersbussen rijden zondag naar Sclessin. Acht bussen zijn al volledig volzet. Inschrijven voor de busverplaatsing kan nog enkel bij supporterslokalen Half-Time Waregem, Benedictus in Sint-Lodewijk-Deerlijk en De Vlasschuur in Zulte.”

Inschrijven bij deze supporterslokalen kan tot zaterdagavond. Er zijn ook nog losse tickets (voor wie met eigen vervoer naar Luik reist) te verkrijgen in het onthaal van het Regenboogstadion tot zaterdagmiddag 12 uur. “We denken dat uiteindelijk zo’n 600 supporters in totaal mee zullen gaan naar Sclessin”, luidt het nog bij Zulte Waregem.

(TVW-foto a-RN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier