Stormloop bij Zulte Waregem voor laatste tickets Vitesse, Druivelaar biedt (even) duidelijkheid

Redactie KW

Er stond een lange wachtrij aan de clubshop in het Regenboogstadion, want dinsdagvoormiddag worden in de clubshop de laatste 200 tickets verkocht voor het Europese duel van 2 november in en tegen Vitesse Arnhem.

Die wedstrijd dicht bij huis valt pal in de herfstvakantie, dus is de interesse van vele supporters en gezinnen erg groot. Zowat 1.000 kaartjes voor het bezoekersvak werden al verdeeld via de erkende supporterslokalen.

Dinsdagmorgen stonden om 8.30 uur al 80 supporters aan te schuiven. Elke fan kan tot 4 tickets bestellen. Bram Demuytere uit Waregem (rechts op de foto) had al van 5.15 uur in de gietende regen postgevat aan de clubshop.

Ludo Verthé uit Machelen was er ook heel vroeg bij. Hij vond er niets beters op dan genummerde briefjes uit te delen om de volgorde van aankomst aan het stadion vast te leggen. “Het kan toch niet dat men hier straks ruzie zal maken om als eerste binnen te geraken.” Ludo probeerde dat te voorkomen door kalenderblaadjes van de Druivelaar uit te geven. Na nummer 31 moest hij de cijfers met stift bijwerken. Zelf zal Ludo met enkele vrienden in een minibusje naar Arnhem rijden.

(TVW-foto HDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier