Spelers Zulte Waregem bezoeken kinderen in verschillende ziekenhuizen

We zien de spelers die op bezoek gingen in Izegem, samen met Justine. © CLY
Redactie KW

Naar jaarlijkse gewoonte brachten een paar spelers van eersteklasser SV Zulte Waregem een bezoek aan de jonge patiënten van de pediatrie- en kraamafdeling van onder andere de Sint-Jozefskliniek in Izegem en het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt.

Het is intussen een traditie geworden dat er enkele spelers van SV Zulte Waregem en dit vergezeld met hun trainers een bezoek brengen aan de afdelingen pediatrie en materniteit van verschillende ziekenhuizen. Het bezoek wordt jaarlijks gepland tijdens de sfeervolle kerstperiode. Iedereen kreeg een leuke attentie.

Louis Bostyn, Pieter De Smet, Kingsley Madou en Aaron Leya Iseka waren van de partij in Izegem. De elfjarige Justine Wydaeghe uit de Gistelstraat in Ingelmunster was als eerste bij de gelukkigen. Justine vertelde niet echt een voetbalfan te zijn, maar haar vader Stefaan is dat wel. Justine kreeg heel wat geschenkjes van de spelers en was bijzonder gelukkig met hun komst. Ze ging dan ook graag op de foto met de spelers.

In het Sint- Andriesziekenhuis in Tielt mocht men Sammy Bossut, Gertjan De Mets, Yoan Severin, Aliko Bala en keepertrainer Gianny De Vos verwelkomen. De andere spelers trokken naar de andere ziekenhuizen in Waregem, Deinze, Ronse en Oudenaarde.

(CLY/NS)

Sammy Bossut, Gertjan De Mets, Yoan Severin, Aliko Bala en keepertrainer Gianny De Vos gingen op bezoek in Tielt.
Sammy Bossut, Gertjan De Mets, Yoan Severin, Aliko Bala en keepertrainer Gianny De Vos gingen op bezoek in Tielt.© NS