Soualiho Meïté verkozen tot speler van het jaar bij Zulte Waregem

22/05/17 om 08:37 - Bijgewerkt om 08:37

Timothy Derijck (tweede) en Sammy Bossut (derde) vervolledigden het podium van de Esseveefans, waarop merkwaardig genoeg geen plaats was voor Lukas Lerager.

Soualiho Meïté verkozen tot speler van het jaar bij Zulte Waregem

De huldiging van de speler van het jaar vond zondagavond na de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Charleroi plaats op de Waregemse Markt in een organisatie van supporterslokaal De Klauwaert, SV Zulte Waregem, hoofdsponsor Record Bank en de supportersfederatie Esseveefans.

Weinig verrassend kaapte Soualiho Meïté, die straks wellicht naar de Franse landskampioen AS Monaco verkast, de hoofdprijs weg. Net als zijn collega's uit de top drie gooide hij er voor de enkele honderden opgedaagde supporters een vat bier tegenaan.

Drie jeugdteams 250 euro rijker

Waregemnaar Sander Verzele, een van de vele fans die zijn stem uitbracht, ging met een cheque van 750 euro en twee abonnementen voor volgend seizoen huiswaarts. Hoofdsponsor Record Bank bedacht de jeugdopleiding van Essevee met 1.000 euro. De U15 dames, de provinciale U12 en elite U14 heren mogen elk 250 euro bijschrijven op hun bankrekening als winnaars van de fairplayprijs. De medewerkers van supporterslokaal De Klauwaert en de terreinverzorgers van het Regenboogstadion gingen tot slot met de Merci Award aan de haal.

(TVW-foto HDV)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!