Obbi Oulare verlaat Premier League voor Zulte Waregem

27/07/16 om 20:06 - Bijgewerkt om 20:06

Belofte-international Obbi Oulare heeft bij Zulte Waregem een contract ondertekend voor een seizoen.

Obbi Oulare verlaat Premier League voor Zulte Waregem

Dat maakte Essevee woensdag bekend op zijn website. De 20-jarige ex-spits van Club Brugge wordt uitgeleend door de Engelse eersteklasser FC Watford.

Obbi, de zoon van de Guineeër Souleymane Oulare, maakte in september 2014 zijn debuut in de hoofdmacht van Club Brugge. De jonge aanvaller had als jeugdspeler voor onder meer Anderlecht, Rijsel en Standard gespeeld, maar maakte zijn eerste minuten in het profvoetbal bij blauw-zwart. Oulare vond in 39 wedstrijden voor Club Brugge 9 keer de weg naar het doel. Watford plukte de talentrijke aanvaller in september 2015 weg van het Jan Bredeylstadion en legde hem voor vijf jaar vast. Oulare speelde het afgelopen seizoen amper 60 minuten en hoopt in België meer speelgelegenheid te krijgen.

"Het spreekt voor zich dat ik erg gelukkig ben om dit seizoen voor Zulte Waregem te kunnen voetballen. Dit is een club met een mooi, duidelijk project en een sterke ploeg. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen om de sportieve ambities van de club te kunnen waarmaken", reageerde Oulare. "Ik heb enorm veel zin in dit avontuur en door hard te werken zal ik geleidelijk aan terug naar mijn beste vorm groeien."

(BELGA)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!