Nieuwe wedstrijdshirts van SV Zulte Waregem voorgesteld

Redactie KW

Jens Naessens en nieuwe kapitein Karel D’Haene mochten de nieuwe truitjes van Essevee tonen aan de verzamelde pers. Record Bank en het Pittems bedrijf TAL prijken op de borst.

In aanwezigheid van de raad van bestuur en de main partners werden de nieuwe shirts van dit seizoen voorgesteld. Record Bank staat in ruil voor een overeenkomst van drie jaar op de truitjes en het Pittems bedrijf TAL – dat staat voor Technical Architectural Lighting – is een nieuwe naam.

“Het project bij Zulte Waregem sprak ons aan”, aldus Jean-Pierre Verbeken als CEO van Record Bank. “Net als deze club willen wij als bank een breed publiek aanspreken. Hier wordt naast de eerste ploeg met veel jeugd gewerkt en er is ook een damesteam en een ploeg voor mindervaliden. We zijn trots dat we daar deel van mogen uitmaken. In alle eenvoud durven we zeggen dat dit het begin is van een mooie samenwerking.”

Speler Karel D’Haene, die sinds het vertrek van Davy De fauw naar Club Brugge de kapiteinsband erfde, was te spreken over de nieuwe shirts. “Het zijn mooie truitjes, zowel de rode thuistenue als de witte uitrusting voor op verplaatsing. Hopelijk kunnen we hierin schitteren tussen de lijnen”, klonk het. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier