Met Zulte Waregem op stage (slot): de golfuitdagers van De fauw zijn geland

Tom Van Houtte

Onze reporter Tom Van Houtte schrijft de laatste pagina in zijn dagboek vanuit het Essevee-trainingskamp in Marbella. Het slotakkoord: Davy De fauw deelde vandaag nog een cadeau uit, morgen op zijn geliefde golfbaan allicht niet meer.

Teammanager Martin Balcaen zat woensdag in de late namiddag werkloos naar de ruim anderhalf uur durende training te kijken. En dat heeft hij niet graag, hoe hard de zon ook brandde en de temperatuur vandaag naar een hoogst aangename 22 graden joeg. Het liefst was Martin als de bliksem in zijn auto gesprongen om in de luchthaven van Malaga Dury’s nieuwe Izquierdo te gaan oppikken. Helaas, van het transferfront geen nieuws.

Met Zulte Waregem op stage (slot): de golfuitdagers van De fauw zijn geland

Tenzij hij iets van golf afweet, hoeft er zich geen nieuwkomer meer te melden in Marbella. Davy De fauw zou nog een caddy kunnen gebruiken, want donderdag staat hij tegen een overmacht van Waregemse ondernemers op de greens. Die delegatie, aangevoerd door Business Club Essevee-voorzitter Kris Sierens, is woensdag in het zuiden van Spanje geland. En het Marbella Foot Center heeft het geweten, want aan de rand van het veld vloeiden de bubbels rijkelijk. Kris vierde namelijk zijn 50ste verjaardag en werd door De fauw bedacht met een gesigneerde bal. Vandaag deelde de rechtsback nog cadeaus uit, morgen op zijn geliefde golfbaan allicht niet meer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier