Zonnebekenaar Jelle Brulez is communicatieverantwoordelijke bij KV Kortrijk

© Bart
Redactie KW

Sinds maart 2013 is Jelle Brulez aan de slag bij KV Kortrijk als communicatieverantwoordelijke. Voor de Zonnebekenaar, die zelf nog bij de beloften van BS Geluveld speelt, is het zijn eerste werkervaring.

“Aan de Universiteit Gent heb ik eerst marketing gestudeerd en nadien volgde ik ook nog een masteropleiding communicatie”, vertelt de 25-jarige Jelle Brulez. “Op het moment dat ik afstudeerde, was KV Kortrijk toevallig op zoek naar een communicatieverantwoordelijke en ik heb niet getwijfeld om voor die job te solliciteren. Na een eerste gesprek was het meteen duidelijk dat er van beide kanten wel interesse was om samen te werken. Toen ik mijn visie op communicatie presenteerde, werd mij door de mensen van KV Kortrijk snel gezegd dat ze hiervan overtuigd waren en dan is het eigenlijk heel snel gegaan.”

Zelf speelt Jelle Brulez ook al jaren voetbal. “Ik begon destijds te voetballen bij KVK Ieper, waar ik alle jeugdcategorieën doorlopen heb. Toen ik verder studeerde, heb ik de overstap gemaakt naar BS Geluveld, waar ik dit seizoen bij de beloften speel. Door mijn drukke werkzaamheden is dat wel niet altijd makkelijk te combineren. Voor mij is het heel belangrijk om er een sportieve levensstijl op na te houden, dus probeer ik wel elk vrij moment te benutten om aan sport te doen. Een favoriete club in België heb ik eigenlijk nooit gehad. Al sinds mijn zes jaar ben ik wel supporter van de Duitse topclub Bayern München.”

(KPL)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws West