25/04/16 om 11:00 - Bijgewerkt om 13:12

Zo goed als zeker drie West-Vlaamse stijgers én dalers in vierde klasse

Dankzij een zege van SVV Damme op SC Dikkelvenne zijn RFC Knokke en SW Harelbeke al zeker van de promotie. KVK Westhoek moet enkel nog winnen thuis tegen WS Adinkerke, dat al negen keer op rij verloor, om zich ook bij het kransje promovendi te scharen. Er zakken zo goed als zeker ook drie ploegen uit onze provincie. De derde amateurklasse wordt dus serieus 'ont-West-Vlaamst' ?

In vierde klasse is er nog één speeldag te gaan en de kaarten zijn er al grotendeels geschud. In de A-reeks, die sinds jaar en dag een grote West-Vlaamse inbreng heeft, komen er mogelijk drie stijgers. RFC Knokke en SW Harelbeke wonnen allebei afgelopen weekend en verzekerden daarbij hun stek bij de top drie. De eerste drie promoveren immers naar de tweede amateurklasse, zeg maar de nieuwe naam van de huidige derde klasse na de competitiehervorming. Maar Knokke en Harelbeke krijgen daarbij waarschijnlijk het gezelschap van KVK Westhoek.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!