Yannick Dekeyzer (SK Eernegem) trekt naar KWS Adinkerke

Redactie KW

Dat Yannick Dekeyzer SK Eernegem zou verlaten stond al enkele weken vast. Gisteren verschafte de speler zelf duidelijkheid omtrent zijn voetbaltoekomst.

Yannick Dekeyzer ruilt SK Eernegem volgend seizoen in voor KWS Adinkerke, de leider in eerste provinciale. Dat gaf de speler zelf mee op zijn Facebookaccount. De middenvelder begon zijn carrière bij Eendracht De Haan, om daarna de overstap te maken naar KV Oostende. Van daaruit kwam hij via KM Torhout en KSK Maldegem bij SK Eernegem terecht, waar hij aan zijn tweede seizoen bezig is.

Nog meer vertrekkers

Yannick Dekeyzer is niet de enige vertrekker bij SK Eernegem. Ook Kenney Rommelaere (Eendracht Wervik), Kenny Vandekerckhove (SK Spermalie-Middelkerke), Stijn Ampe (KVK Westhoek) en Bjoke van Loo zijn enkele van de vertrekkers.

De vierdeklasser bleef echter niet bij de pakken zitten en haalde Thibaut Seldenslach, Arne Vandemoortele en Steven Van den Wittenboer (KWS Oudenburg), Maxim Pieters en Shannon Eeckhout (SVV Damme), Diego Brinckman (SV Roeselare) en Xavier Kerckhove (KVK Westhoek) binnen. Mogelijk volgen nog twee inkomende transfers.

(BVL)