WS Zarren had meer van het seizoen verwacht

Patrick Devrome had meer verwacht van dit seizoen © Foto JV

WS Zarren heeft voor de zoveelste keer dit seizoen kansloos verloren. Het wordt een seizoen om gauw te vergeten.

“We verloren weeral, maar we moesten dan ook weer heel wat basisspelers missen”, beseft voorzitter Patrick Devrome. “We zijn nochtans op voorsprong gekomen en aan de rust stonden we 2-2 gelijk. Toen was er nog een sprankeltje hoop. Maar in de tweede helft hadden de bezoekers windvoordeel en maakten zij de klus af. De gelijkmaker was het keerpunt van de wedstrijd. In plaats van dat wij op 3-1 kwamen, werd het 2-2.”

“We kregen in de loop van het seizoen met heel wat blessures af te rekenen”

“Komend weekend komen er een paar spelers terug. Laat het dan net de wedstrijd tegen de leider zijn. Alles moet gespeeld worden, al laat Elverdinge dit seizoen niet veel liggen. Het is een seizoen om vlug te vergeten voor ons: in de derde wedstrijd vielen onze doelman en een aanvaller uit. Tot zover onze twee versterkingen waar we heel wat van verwachtten. Maar we kregen in de loop van het jaar met nog heel wat blessures af te rekenen. We moesten de ploeg met juniores aanvullen, maar die vallen te licht uit, al doet iedereen zijn best. Het is een seizoen met veel tegenslag. We hadden er nochtans veel van verwacht. Volgend jaar wordt zeker beter, want slechter dan dit jaar kan niet”, besluit de voorzitter. (JV)

Info: Hannes Schoonvaere, Lyës Finaut, Levy Desodt, Jarne Hemeryck en Kevin Heindryckx (alles NSVD Handzame) en Sam Vanderper (Merkem Sport) zijn nieuw.