WS Oudenburg wint eigen White Star Cup na strafschoppen

De finale tussen thuisploeg White Star Oudenburg en SV Bredene (twee ploegen die straks tegen elkaar spelen in tweede provinciale), eindigde op 2-2.

Op de slotdag van de White Star Cup 2014 wonnen de KVO-beloften de troosting met 5-0 van Eendracht De Haan. De KVO-doelpunten kwamen van Beshliaha (strafschop), De Schepper (2), Gilliaert en Bataille. Bij KVO speelde de Gabonese testspeler, Koumba Tandjigora, andermaal een degelijke wedstrijd. Bij De Haan traden maar vier kernspelers aan.

De finale tussen thuisploeg White Star Oudenburg en SV Bredene (twee ploegen die straks tegen elkaar spelen in tweede provinciale), eindigde op 2-2. WSO liep uit tot 2-0 met treffers van Tailleu en Vanderheydt. Nog voor de rust scoorde SVB-goalgetter Olivier D’Hulster twee keer tegen. In de tweede helft werd niet meer gescoord zodat de strafschoppen moesten beslissen over winst of verlies. Bij SV Bredene waren ze minder efficiënt vanop de stip. WSO won met 4-2 en mag dus de White Star Cup Trofee een jaartje in eigen lokaal houden.