WS Bellegem (4C) lijdt pijnlijk verlies en wil zich herpakken in topper

Redactie KW

Bij WS Bellegem hebben ze wellicht de eerste periodetitel iets te veel gevierd. Hoe valt anders te verklaren dat de (ex-)leiders op het bescheiden Stasegem aan het kortste eind trokken. Zondag is er de topper tegen Jong Vijve met de tweede plaats als inzet.

“Nee, we hebben de opdracht niet onderschat”, beweert kapitein Kim Cottens. “Maar in voetbal kan zoiets gebeuren. Trouwens, Stasegem is niet meer het zwakke broertje van vorig seizoen. We keken al vroeg tegen een 1-0-achterstand aan. Nadat we op het halfuur de gelijkmaker scoorden, kampeerden we in de tweede helft voortdurend op de helft van de thuisploeg. Maar hun doelman, paal en lat hielden ons van doelpunten.”

“In onze ijver om toch de drie punten te pakken, kregen we in blessuretijd het deksel op de neus. Dat kwam hard aan. Jammer van de drie belangrijke punten, maar er is geen man overboord. Met zondag Jong Vijve en de week daarop Wevelgem B komen er belangrijke weken aan. Na de opdoffer op Stasegem willen we iets rechtzetten en Jong Vijve en Wevelgem het gelag laten betalen.” (Fonzie)

OG Stasegem 2 – 1 WS Bellegem

Bellegem: Deltour, Deconinck, Cottens, M. Tieberghien, Marquette (76′ Wagon), Vereecke, H. Tieberghien, Lefebvre, Vindevogel (73′ Vanoverveldt), Van Wynsberghe, Deslé.

Doelpunten: 5′ Desmet 1-0, 33′ Vindevogel 1-1, 92′ Vermeulen 2-1.

Zondag 29 oktober om 15 uur: WS Bellegem – Jong Vijve.