WS Adinkerke laat de zege glippen en speelt volgende week voor 6 punten

White Star gaf zondag in de slotminuten een wenkende zege uit handen. Tegen FC Pepingen werd het 1-1.

Door de weersomstandigheden werd het uiteraard geen gemakkelijke wedstrijd tegen het Vlaams-Brabantse Pepingen, een ploeg met enkele gewezen eersteklassespelers in de rangen. Er was niet veel doelgevaar te noteren voor de rust, al ging een schot van Glenn Ameloot er bijna in. Na de herneming leek een brilscore de logische eindstand te gaan worden. Tot Nils Sarrazyn vijf minuten voor affluiten toch een gaatje vond en de 1-0 maakte.

Lang duurde de vreugde niet want enkele minuten later bracht Michiel Lepage de stand alweer in evenwicht. Resultaat dus een 1-1 gelijkspel en een puntje erbij. White Star werd in de stand wel gepasseerd door Sint-Gillis Waas en staat nu voorlaatste met 10 punten. Volgende week staat de zespuntenmatch bij rode lantaarn SK Eernegem op het programma.