‘WK babe’ Axelle uit Izegem gaat de wereld rond

© BELGA
Redactie KW

Niet Eden Hazard of Divock Origi, maar de 16-jarige Axelle uit Izegem maakte precies de grootste indruk tijdens de match België-Rusland.


© BELGA

Op het veld was er zondagavond niet zo gek veel te zien tijdens België – Rusland, op de laatste 10 minuten na dan, en dus konden de cameramannen hun blik elders richten. Want in de tribunes van het Maracana-stadion was wel wat moois te zien. Bij de Belgische supporters kwam zo onder meer Axelle in beeld. De ravissante blondine woont tegenwoordig in Doornik, maar is afkomstig uit Izegem.

De televisiekijkers uit de hele wereld schoten er zowaar wakker van en staken hun bewondering voor het meisje niet onder stoelen of banken, maar zetten ze -zoals dat tegenwoordig hoort- instant op Twitter :

Overigens tooit Axelle zich niet altijd in zwart-geel-rood. Als de Rode Duivels niet in actie komen, klopt haar blauwzwart hart en vuurt ze vanop de tribunes van Jan Breydel Club Brugge aan.

'WK babe' Axelle uit Izegem gaat de wereld rond


Of de Izegemse nog wedstrijden meepikt in Brazilië is niet bekend, maar als dat zo is zullen de camera’s haar vermoedelijk wel weten te weten. En wie weet kan ze de duivels nog inspireren tot even goeie resultaten én wat mooier voetbal. (FV)