Winkel zet Pepingen-Halle opzij

Aaron Vandendriessche scoorde het tweede doelpunt. © (Foto VDB)

Eindelijk nog eens een overwinning op eigen veld voor Winkel. De rood-zwarten kregen de zege niet op een zilveren schoteltje aangeboden, maar wonnen wel met 3-1.

De thuisploeg had het in de eerste helft knap lastig met de kort opzittende fusieploeg. De bezoekers hielden veel volk achter de bal, waren agressief in de duels. Winkel had er moeite mee. Net voor de rust opende Vandendriessche de score. Na vier minuten in de tweede helft verdubbelde Khiter de score, zat de thuisploeg in een zetel. En het kon helemaal niet meer op toen Vanfleteren de stand op 3-0 bracht. Pepingen-Halle pruttelde met een tegendoelpunt nog even tegen. Tot de bezoekers in het slot tot negen werden herleid, toen begrepen ze dat ze voor een verloren zaak streden.

WINKEL: Dhoest, Reuse, Obin, Velghe, Verhooghe, Voskanian, Tamsin (90′ Vanaudenaerde), Vanfleteren, Vandendriessche (85′ Vanhaeren), Lutun, Khiter (65′ Yde).

DOELPUNTEN: 44′ Vandendriessche 1-0, 49′ Khiter 2-0, 55′ Vanfleteren 3-0, 66′ Miceli 3-1.

RODEKAARTEN: 80′ Lheureux (2 x geel), 86′ Morais.