Winkel verliest burenduel van Izegem

Aaron Vandendriessche werd in de 79ste minuut vervangen door Sucaet. © VDB

Winkel Sport verloor zondag met 1-2 van FC Izegem

Winkel kent momenteel een serieuze dip. Tegen een fris voetballend FC Fzegem kreeg de thuisploeg weinig in de pap te brokken. Dat het aan de rust nog steeds 0-0 stond, had Winkel vooral aan zijn doelman Sven Dhoest te danken. De ex-Club Brugge-doelman hield Opbrouck en Pyck met knappe reddingen van doelpunten. Net voor de rust, toen Reuse een voorzet van Pyck met de arm beroerde, zette Opbrouck zich achter de strafschop, maar knalde die hoog over.

Ook in de tweede periode kwam het meeste gevaar van de bezoekers. Dhoest hield nog lange tijd stand, moest zich uiteindelijk, na hoekschop, toch gewonnen geven op een kopstoot van Scheldeman. Even later dikte Opbrouck aan tot 0-2. De match leek gespeeld. Tot de ingevallen De Rechter foutief werd afgestopt, Vanaudenaerde vanop de strafschopstip weer even spanning in de match bracht. Maar de verdiende zege van Izegem kwam nooit meer in gevaar.