Winkel Sport wint van E. Zele met 2-0 en bekert verder

© VDB
Redactie KW

Twee neo-derdeklassers stonden op zondagnamiddag 17 augustus tegenover elkaar in het Terschuerenpark. Winkel Sport toonde zich de sterkste.

Winkel Sport liet enkele pionnen rusten in deze bekerwedstrijd, maar bracht niettemin een competitieve ploeg in stelling. Na een vlotte combinatie dreigde Arne Devisch met een schot net over. Aan de overkant ging een schot van Maxime Bicque net over. Winkel was de betere in het spel, maar Verhulst moest een voorzetschot onschadelijk maken. Een gemeten pass van Bostoen zette Lutun alleen voor doelman Smekens die in botsing kwam met de snelle Winkelse spits. De ref hield het bij geel, de vrijetrap van Haghedooren was te zwak ingetrapt. Het spel werd daarna wat bitsiger maar het bleef nul nul aan de rust.

Dubbele wissel

Sucaet en Dejonckheere kwamen Haghedooren en Bostoen vervangen. Cardon miste een grote kans alleen voor doel. Dejonckheere zette Heredia alleen voor doel en die faalde niet. En nog vijf minuten later beging Seminck handspel en zette Cardon zette de strafschop om. Even na het uur mocht Onana invallen voor Cardon. Het spel golfde op en neer met nog wat halve kansjes voor Winkel. Thuisgoalie Verhulst moest nog eens gepast in de voeten van Balaj. Een goal van Onana werd nog afgekeurd voor buitenspel. Het bleef bij 2-0 en Winkel stoot een ronde verder.(WVS – Foto BV)