Winkel Sport wint overtuigend van RC Gent

Dieter Yde scoorde de 1-1. © VDB

Voor Winkel is de kop eraf, de eerste zege is binnen. En met afgetekende cijfers: 5-2 tegen RC Gent.

De thuisploeg keek nochtans al vroeg tegen een achterstand aan. Maar de rood-zwarten van trainer Danny Lavens waren niet aangeslagen en zorgden via Dieter Yde al meteen voor betaald antwoord. De thuisploeg ging door op zijn elan, zat aan de rust met een 4-1 voorsprong reeds op rozen. In de tweede helft bleef het aanvankelijk windstil. Tot Aaron Vanfleteren halfweg de tweede helft de score opdreef tot 5-1. Gent kon even later nog wel milderen, maar ook niet meer dan dat. Het beste paard had de haver gekregen.

(AV – foto Bart)

Winkel Sport – RC Gent: 5-2

Doelpunten: 15′ Velghe (own.) 0-1, 20′ Yde 1-1, 24′ Lutun 2-1, 36′ Hillewaere 3-1, 38′ en 64′ Vanfleteren 4-1 en 5-1, 67′ Munoz 5-2.

Winkel: Dhoest, Vanaudenaerde, Velghe, Reuse, Voskanian, Vandendriessche, Tamsin, Vanfleteren (84′ Khiter), Hillewaere (73′ Vanhaeren), Lutun, Yde (73′ Obin).