Winkel Sport wint met spectaculaire 3-4 in Bornem

Met deze overwinning neemt Winkel Sport een stevige optie op de tweede plaats in het klassement.

Op Bornem werd het een spannende en spectaculaire wedstrijd. Lutun, vorige week met een knieletsel uitgevallen, was toch fit geraakt en opende net voor het kwartier de score. Tien minuten later verdubbelde Haghedooren de score. Lutun, deze keer op strafschop, zette de bezoekers nog voor de rust op rozen.

Van 0-3 tot 3-3

Met een 0-3 voorsprong had Winkel de buit binnen, werd gedacht. Maar meteen na de pauze kwam Bornem geweldig opzetten. Op het uur stond het al 2-3. De Oost-Vlamingen gingen door op hun elan en scoorden een kwartier voor tijd de gelijkmaker. Kort daarop pakte thuisspeler Vleminck rood en kreeg Winkel opnieuw de bovenhand. Tien minuten voor tijd bezorgde Yde uiteindelijk zijn ploeg de zege.

(FV – foto VDB)

KSV Bornem – Winkel Sport 3-4

Winkel Sport: Verhulst, Verhooghe, Reuse, Bostoen (84′ Stragier), Velghe, Haghedooren (77′ Lebsir), Van Gijseghem, Vanaudenaerde, Sucaet, Lutun, Yde (86′ Devisch).

Doelpunten: 14′ Lutun 0-1, 25′ Haghedooren 0-2, 36′ Lutun (strafschop) 0-3, 49′ Ivens 1-3, 56′ Makekula 2-3, 73′ Laurens 3-3, 80′ Yde 3-4.