Winkel Sport veegt de vloer met RUS Sartoise: 8-0

Winkel Sport heeft zijn bekercampagne succesvol ingezet. De swingende rood-zwarten van trainer Danny Lavens maakten brandhout van de Waalse eersteprovincialer RUS Sartoise, een ploeg in de nabijheid van Verviers, wonnen met sprekende 8-0 cijfers.

De wedstrijd was amper 20 minuten ver of Winkel, dat op het kunstgras van Gullegem speelde, leidde met doelpunten van Munoz en Youla (2) met 3-0. Ex-Anderlechtenaar Youla kon er maar niet genoeg krijgen, dreef de score nog voor de rust op tot 4-0.

Ook in de tweede helft werd het eenrichtingsvoetbal met opnieuw Youla in de hoofdrol. Met twee doelpunten dikte de Winkelse spits de score aan tot 6-0. De ingevallen Olivier Vermander, overgekomen van KM Torhout, nam de laatste twee treffers voor zijn rekening.

Winkel die vorige week in een oefentreffen op Knokke met 1-2 ging winnen, is duidelijk gewapend om straks in de competitie titelfavoriet Mandel het vuur aan de schenen te leggen.