Winkel Sport stelt in laatste seconde gelijk tegen KSV Oudenaarde

Winkel Sport is aan rust toe. Dat was duidelijk in de match tegen Oudenaarde. Winkel leek op een nederlaag af te stevenen maar pakte dankzij de ingevallen Fallempin uiteindelijk nog een punt.

Winkel Sport moest het doen zonder de geschorsten Lutun en Yde. De voorhoede werd gevormd door Heredia en Onana. Die laatste wist de enige Winkelse kans voor de rust te missen. Oudenaarde had de betere of toch meer kansen maar toonde zich in een zwakke eerste helft niet besluitvaardig.

In de tweede helft wat meer intensiteit maar na een kwartier was er nog geen echte doelpoging. Bij Winkel verliet kapitein Sucaet het veld, Ameye viel in. Heredia deed te weinig met een mooie lange bal van Onana en mocht meteen zijn plaats afstaan aan Fallempin.

Vlak voor affluiten

Toen Frutos afgezonderd werd aan de rechterkant liet hij doelman Verhulst kansloos : 0-1. Winkel stichtte nauwelijks gevaar en Verhulst moest nog eens gevat tussenkomen op een poging van Vervaecke. Op de gevaarlijke tegenstoot liep Onana buitenspel. Ameye werd nog in de frontlinie gestuurd maar de grootste kans was voor Velghe die net een schot van Bostoen niet kon deviëren. Toen iedereen zich al had neergelegd bij een nederlaag van de thuisploeg stelde Fallempin gelijk. De scheids floot meteen af.