Winkel Sport slikt tweede nederlaag op rij

Stevig duel tussen Aaron Vanfleteren (links) en Nick Spaenhoven (rechts). © Bart

Winkel Sport verloor zondag in eigen huis tegen Rupel Boom met 2-3.

Een goed voetballend Rupel Boom spelde aanvankelijk Winkel de les. De thuisploeg had het knap lastig tegen de technisch vaardige bezoekers, keek halfweg de eerste helft tegen een 0-2-achterstand aan. De plaatselijke fans vreesden een afstraffing, tot Vanfleteren zijn ploeg met de aansluitingstreffer weer in de match bracht. Net voor de rust, op strafschop, mikte Tamsin zelfs de gelijkmaker tegen de touwen.

Na de pauze was het Winkel die het initiatief opeiste. Nu was het de beurt aan de bezoekers om achter de bal te lopen. De thuisploeg had pech toen Vanfleteren de lat trof. Zes minuten voor tijd, op een schaarse counter, scoorde de ingevallen Nkomb de winninggoal. En dat had Winkel niet verdiend.

(Fonzie)

WINKEL: Dhoest, Vanaudenaerde (84′ Khiter), Reuse, Voskanian (86′ Velghe), Vandendriessche, Tamsin, Vanfleteren, Hillewaere (58′ Vanhaeren), Lutun, Yde.

DOELPUNTEN: 21′ Laureys 0-1, 25′ Put 0-2, 35′ Vanfleteren 1-2, 44′ Tamsin (strafschop) 2-2, 84′ Nkomb 2-3.