Winkel Sport onderuit tegen sterk KSV Temse

Winkel Sport staat terug met de voeten op de grond. Thuis tegen Temse ging het met 2-4 onderuit nadat de bezoekers 0-4 waren uitgelopen. Winkel blijft – net als Temse overigens – in de brede subtop staan.

Jasper Ameye – overgekomen van Cercle Brugge – startte in de basis omdat Stragier afhaakte. In de tweede minuut was het al prijs toen Ceesay een strakke voorzet vanop rechts binnen kopte.

Het tempo lag hoog en Temse etaleerde mooi technisch voetbal. Winkel kreeg een eerste kans toen Lutun eerst onderuit werd gehaald en daarna op aflegger van Onana zijn schot geblokt zag.

In de 20ste minuut wandelde Kabir door de Winkelse verdediging en bediende Glouftsis die de 0-2 simpel binnen legde.

Een slechte inspeelbal van Ameye leidde tot balverlies en de 0-3 van alweer Glouftsis. Na doorzetten van Devisch kon Lutun net niet besluiten. En op voorzet van Denoo klom Lutun hoog maar mikte naast.

Van 0-4 naar 2-4

Vlak na de rust werd een goal van Temse afgekeurd. De wedstrijd ging nu wat meer op en neer. Heredia – ingevallen voor Cardon – probeerde de bakens te verzetten maar op vrijeschop liet Kabir thuisgoalie Verhulst kansloos.

Denoo rukte vaak goed op langs de flank en een van die acties eindigde in een kopbaldoelpunt van Lutun. En toen even later een vrijetrap langs alles en iedereen passeerde kon Elbarkaoui van dichtbij binnentikken en we kregen zowaar weer een wedstrijd. Winkel moest echter de drie punten aan de bezoekers laten. Zondag trekt Winkel naar VW Hamme.