Winkel Sport met tien man voorbij Bornem

Trainer Daniel Lavens. © VDB
Redactie KW

Op het veld van SV Bornem pakte Winkel Sport zondagmiddag drie punten. Het werd 0-2.

Na uitstekende prestatie en 0-3 zege op Westhoek, was Winkel op zijn hoede voor Bornem. Aan de Antwerpenaars hadden de jongens van trainer Danny Lavens niet zo’n beste herinnering. In de heenronde kwam Winkel niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Deze keer lieten de rood-zwarten zich niet bij de neus nemen.

Ondanks Masis Voskanian vorige week met griep in bed stak, kwam hij dan toch aan de aftrap. De bezoekers kozen meteen voor de aanval, moesten wachten tot halfweg de eerste periode om van op de strafschopstip de score te openen. Günther Vanaudenaerde gelastte zich met de karwei, zette de thuisdoelman op het verkeerde been. Net voor de pauze pakte Aaron Vanfleteren zijn tweede geel.

Winkel moest de tweede helft met tien verder. Bornem rook zijn kans, maar de bezoekende defensie gaf geen krimp. Halfweg de tweede periode gaf Gregory Mahau de thuisploeg de doodsteek. Bornem drong nog even aan, maar de zege van Winkel kwam niet meer in gevaar.

(Fonzie)

DOELPUNTEN: 22′ Vanaudenaerde (strafschop) 0-1, 68′ Mahau 0-2.

RODE KAART: 43′ Vanfleteren (2 x geel).

WINKEL: Dhoest, Velghe, Reuse, Vanaudenaerde, Verhooghe, Vandendriessche, Voskanian, Vanfleteren, Mahau (79′ Bostoen), Lutun (87′ Sucaet), Khiter (69′ De Rechter).

RODE KAART: 55′ Wagner (Halle).