Winkel Sport lijdt tweede nederlaag

De Rechter lukte nog wel de 2-1 maar verder kwam een tienkoppig Winkel in de tweede helft niet meer. © VDB

Op bezoek bij Eendracht Aalst raakte Winkel niet verder dan een late aansluitingstreffer. Aalst won met 2-1.

Met slechts een op negen is Winkel duidelijk aan een mindere periode bezig. Na gelijke spelen tegen Izegem en Knokke startten de rood-zwarten nochtans veelbelovend op Aalst. Winkel was de betere ploeg, liet de thuisploeg achter de bal lopen. Maar halfweg de eerste helft, de eerste keer dat Aalst echt dreigde, was het meteen bingo. De bezoekers waren nog niet volledig hersteld van die opdoffer of de Ajuinen verdubbelden de cijfers.

Met verse moed begon Winkel aan de tweede helft. Die kreeg al meteen een dreun toen Voskanian tegen rood aankeek. Onterecht, volgens de bezoekers. Met tien tegen elf werd het er uiteraard niet gemakkelijker op. Ondanks hun numerieke minderheid drukten de bezoekers Aalst op eigen helft terug. De aansluitingstreffer van De Rechter viel te laat om alsnog een punt te pakken.

(Fonzie)

DOELPUNTEN: 24′ Van Tricht (strafschop) 1-0, 29′ 7Yala Lisala 2-0, 85′ De Rechter 2-1.

WINKEL: Dhoest, Reuse, Velghe, Verhooghe, Vanaudenaerde, Vandendriessche, Voskanian, Sucaet (46′ Mahau), Bostoen (75′ Vanfleteren), Lutun, De Rechter.

RODE KAART: 55′ Voskanian.