Winkel Sport laat kans op promotie naar derde liggen op veld van KSC Grimbergen

© In de Ieperse kleedkamer kon Winkel Sport al een feestje bouwen. Kan men dit in Grimbergen overdoen ? (Foto Bart)

Winkel Sport moest vandaag winnen op Grimbergen om naar derde klasse te kunnen stijgen, maar het faalde in die missie.

Winkel kwam al snel op achterstand na een doelpunt van Romero op vrije trap. Blondeel had even voordien al kennis gemaakt met de boarding. Even later ontsnapte Lutun. De Sadeleer stopte hem foutief en kreeg rood. Winkel probeerde de bakens te verzetten, maar het was opnieuw Romero die zwak verdedigen afstrafte. Lavens greep in en verving nog voor de rust Devisch door Heredia. Die kreeg nog een kans maar besloot voorlangs.

In de tweede helft kon Winkel Sport alsnog een vuist maken en werd het 2-1, toch weer via Heredia. Winkel drukte wel nog, maar het was Grimbergen dat via Saliaj twee maal dicht bij de 3-1 was. Eerst redde Verhulst, bij de tweede poging ging de kopbal over. Winkel sport kon niet echt meer een slotoffensief ontwikkelen. Het was Grimbergen dat een feestje mocht bouwen.