Winkel Sport knoopt weer aan met winst

Seih Khiter trok Winkel Sport na de rust over de streep met twee doelpunten. © VDB
Redactie KW

Na de nederlaag vorige week op Petegem, ging Winkel vooral in de tweede helft vlot voorbij Olsa Brakel.

Winkel moest het doen zonder de gekwetste Dieter Yde, wat aanvallend een ferme slok op de borrel scheelt. Met een vroeg doelpunt van vervanger Gregory Mahau begon de thuisploeg het best aan de match. Maar de jongens van trainer Danny Lavens bezondigden zich daarna aan slordig voetbal. Een kwartier later kwam Brakel verdiend op gelijke hoogte.

Na de rust kwam Winkel beter uit de kleedkamer. Na twee minuten mikte Seid Khiter al meteen raak. De thuisploeg trok zich aan dit doelpunt op om veldoverwicht af te dwingen. Na 20 minuten zette dezelfde Khiter zijn ploeg op rozen. Brakel ging nog op zoek naar de aansluitingstreffer, maar de fut was er uit bij de Oost-Vlamingen.

Omdat Knokke blijft winnen, moet Winkel momenteel tevreden zijn met een derde plaats. Komend weekend nemen de rood-zwarten het op eigen veld op tegen gouwgenoot Torhout. Na de nederlaag van op de eerste speeldag, heeft Winkel nog iets recht te zetten tegen de ex-Winkelnaars Frutos, Turcan en Haghedooren.

(Fonzie)

DOELPUNTEN: 14′ Mahau 1-0, 31′ Haezebroeck 1-1, 47′ en 64′ Khiter 2-1 en 3-1

WINKEL: Dhoest, Velghe, Reuse, Vanaudenaerde, Verhooghe, Vandendriessche, Vanfleteren, Khiter (82′ Bostoen), Mahau (83′ Sucaet), Lutun (87′ Demets).