Winkel Sport kan nog winnen

Brian Marmitte (midden) in de tang tussen Aaron Vandendriessche (links) en Aaron Vanfleteren (rechts). © VDB

Zondag won Winkel Sport met 4-2 van Eendracht Aalst.

Na het hoopgevend gelijkspel op leider Knokke, rekende Winkel nu af met nummer twee Eendracht Aalst. De wedstrijd was amper elf minuten ver of de pijlsnelle Lutun had er al twee in het bezoekend mandje gelegd. De overwinning wenkte. Maar zonder dat Aalst aan kansen geraakte, scoorden de bezoekers halfweg de eerste periode de aansluitingstreffer.

Na een kwartier in de tweede helft werd het zelfs 2-2. Deze keer maakte Winkel wel een vuist, knokte zich opnieuw in de match. Zes minuten voor affluiten zette de ingevallen Khiter zijn ploeg weer op voorsprong. Drie minuten later werd het op strafschop, feilloos omgezet door Vanaudenaerde, zelfs nog 4-2.

(Fonzie)

DOELPUNTEN: 5′ en 11′ Lutun 1-0 en 2-0, 22′ De Rock 2-1, 62′ Makekula 2-2, 84′ Khiter 3-2, 87′ Vanaudenaerde (pen.) 4-2.

WINKEL: Dhoest, Velghe, Reuse, Vanaudenaerde, Verhooghe, Vandendriessche, Sucaet, Voskanian (46′ Bostoen), Vanfleteren (83′ Khiter), Yde (70′ De Rechter), Lutun.