Winkel Sport kan nog eens winnen

© VDB

Het versloeg SV Bornem met 1-0.

Eindelijk nog eens een zege voor Winkel. Na de magere twee op twaalf was het van moeten tegen Bornem. Meteen na de aftrap kwam de thuisploeg goed weg. Bezoeker Van Den Heuvel mocht, randje buitenspel, alleen doorgaan, maar doelman Verhulst redde met de voet. Aan de overkant schoot Schamp, na een mooie collectieve aanval, nipt over. Net voorbij het kwartier vertikte thuisspeler Frutos om een vrijschop van Schamp in doel te koppen. Winkel had nu doorlopend balbezit, dreigde via Yde en Frutos. Net voor het halfuur, na een actie van Yde, kon Bostoen de afgeweerde bal knap binnen schieten. Even later, opnieuw na een vrijschop van Schamp, kopte Frutos andermaal van dichtbij naast. Net voor de rust waagde de opgerukte Vanaudenaerde zijn kans. Zijn schot werd in hoekschop gepareerd door de bezoekende doelman.

Na de rust ging Winkel op zoek naar de 2-0, Bornem naar de 1-1. Het spel ging voortdurend op en neer. Beide doelmannen kregen voldoende gelegenheid om hun talenten te demonstreren en deden dat met bravoure. De beste kans was voor Winkel. De net ingevallen Leman mocht alleen op de bezoekende doelman afgaan, maar die had andermaal het laatste woord.