Winkel Sport kan een 0-2 voorsprong niet vast houden tegen Temse

Na 20 minuten stond Winkel Sport 0-2 voor op het veld van SV Temse, maar toch ging het nog 3-2 de boot in.

Voor de belangrijke wedstrijd op Temse kon trainer Danny Lavens geen beroep doen op Rodriguez, Stragier, Sucaet, Turcan en de geschorsten Devisch en Yde, terwijl Haghedooren, net terug uit blessure, zonder veel training op de bank zat. Geen wonder dat Lavens al meerdere weken vraagt om bijkomende versterking.

Het fel gehavend Winkel begon furieus aan het treffen en liep via de snelle Lutun al vroeg uit tot 0-1. Tien minuten later verdubbelde Lebsir de cijfers. Winkel zat op rozen. Temse moest even slikken, maar scoorde even later de aansluitingstreffer. Na tien minuten in de tweede helft kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Het opgezweepte Temse wilde en kreeg meer. Op het uur, vanop de strafschopstip, kwam de thuisploeg op voorsprong. Bezoeker Vanaudenaerde kon zijn frustraties niet onder controle houden en werd door de scheidsrechter met een tweede gele kaart bedacht. Ondanks de numerieke minderheid gooide Winkel iedereen in de aanval, maar de verdiende gelijkmaker kwam er niet meer.

(FV – foto a-VDB)

Doelpunten: 8′ Lutun 0-1, 20′ Lebsir 0-2, 25′ Vertonghen 1-2, Ceesaey 55′ 2-2, 60′ Glouftsis (strafschop) 3-2.

WINKEL: Verhulst, Velghe, Vanaudenaerde, Verhooghe, Reuse, Bostoen, Frutos (87′ Haghedooren), Lebsir (80′ Leman), Lutun, Schamp.