Winkel Sport geeft 1-3 voorsprong nog uit handen

Man in vorm Lutun scoorde twee keer. © VDB

Brakel zette een 1-3 achterstand om tot een 3-3 gelijkspel.

Winkel had zich goed voorbereid op het kunstgras van Brakel, het ging namelijk vorige woensdag trainen op het kunstgrasveld van Dadizele. Toch moesten de rood-zwarten zich met een 3-3 gelijkspel tevreden stellen. Doelman Dimitri Verhulst, al een hele tijd buiten strijd wegens last van de buikspieren, was opnieuw fit en nam zijn plaats weer tussen de palen in. Ook Felix Reuse werd opnieuw klaar bevonden voor de strijd, hij startte op de bank.

Brakel startte furieus, verplichtte Winkel na vijf minuten reeds tot achtervolgen. Het duurde tot zeven minuten voor de rust vooraleer de man in vorm Lutun, de gelijkmaker scoorde. Diezelfde Lutun zette op het uur de bezoekers op voorsprong. Toen Schamp twee minuten later nummer drie scoorde, leek Winkel op weg naar een nieuwe zege. Brakel gaf zich echter niet gewonnen, trok massaal naar voor. Zeven minuten voor tijd scoorde de ingevallen Scheldeman de aansluitingstreffer. Winkel moest nu alle hens aan dek roepen om een ontketende thuisploeg op afstand te houden. Uiteindelijk, in blessuretijd, werd het via een owngoal nog 3-3.

DOELPUNTEN: 5′ Moreels 1-0, 38′ en 62′ Lutun 1-1 en 1-2, 64′ Schamp 1-3, 83′ Scheldeman 2-3, 92′ Verhooghe (owngoal) 3-3.

WINKEL: Verhulst, Velghe, Haghedooren, Sucaet, Vanaudenaerde, Verhooghe, Bostoen, Yde, Frutos (70′ Reuse), Lutun (83′ Stragier), Schamp (75′ Turcan).