Winkel Sport blijft op een gelijkspel steken

Redactie KW

Winkel Sport – Olsa Brakel resulteert in 1-1.

Winkel kon geen vervolg breien aan zijn overwinning op La Louvière, en moest tegen Brakel met een gelijkspel genoegen nemen. Dit is al het elfde gelijkspel voor de ploeg in deze competitie. Winkel moest het doen zonder de gekwetste Dieter Yde en de geschorsten Mathias Velghe en Kobe Stragier. Ondanks het feit dat Winkel met de wind pal op de neus begon, dwong de thuisploeg veldoverwicht en balbezit af.

Via vrijschopspecialist Bostoen opende Winkel net voor het halfuur de score. De thuisploeg kreeg via de snelle Lutun nog enkele kansen, maar de 1-0 voorsprong bij de rust was een karige beloning voor het overwicht.

Aanvallend Brakel

Na de pauze moest Winkel gas terugnemen. Brakel nam het initiatief over. De bezoekende aanvallende intenties werden al vroeg beloond met de gelijkmaker. Winkel moest zich beperken tot enkele counters, maar kwam nog enkele keren dicht bij de overwinning. Haghedooren trof nog de deklat en ook een vrijschop van Sucaet zorgde voor heel wat geharrewar voor het bezoekend doel.

Winkel: Verhulst, Reuse, Bostoen, Haghedooren, Lebsir, Lutun, Sucaet, Frutos (88′ Rodriguez), Vanaudenaerde, Van Gijseghem, Verhooghe,

Doelpunten: 27′ Bostoen 1-0, 53′ Van Waeyenberghe 1-1.

AV