Winkel maakt slechte beurt tegen Ronse

In de eerste helft had Vanfleteren de 1-0 aan de voet, maar tot scoren kwam hij niet. © a-Bart

Winkel was de laatste weken met 14 op 18 goed bezig, maar zondag was dat niet het geval tegen Ronse. Het werd 0-2.

De rood-zwarten dwongen wel voortdurend balbezit en veldoverwicht af, maar slaagden er niet in om te scoren. In de eerste helft had Vanfleteren de 1-0 aan de voet, maar de bezoekende doelman lag in de weg. Net voor de rust strandde een kopbal van Velghe op de dwarsligger. Meteen daarop scoorde Ronse in de omschakeling.

Na de rust hetzelfde scenario: balbezit en sporadische kansen voor Winkel, maar het ontbrak de thuisploeg aan efficiëntie. Een kwartier voor tijd moest de thuisploeg de bittere kelk tot op de bodem ledigen.