Winkel maakt korte metten met Westhoek

Stacy Misiatu Nzumbi (links) in strijd met Nicholas Tamsin (rechts). © Bart

Winkel Sport won zondag met 3-1 van KVK Westhoek.

Na een hoopgevende prestatie nam Winkel vlot de maat van een onmondig Westhoek. De thuisploeg nestelde zich meteen op de helft van de bezoekers, versierde via Lutun en Yde de betere kansen.

Op het halfuur, na samenspel met Verhooghe, schudde Vandendriessche een klasseflits uit zijn voeten, scoorde vanuit een onmogelijke hoek. Winkel bleef de wedstrijd domineren, verdubbelde net voor de rust via Lutun de score. Westhoek kon daar aanvallend niets tegenover stellen, kwam met een 2-0 achterstand nog goed weg. In het vierde kwartier versierde de thuisploeg andermaal de betere kansen. Lutun en Yde konden ze niet verzilveren. Na handspel van bezoeker Somay, scoorde Tamsin van op de strafschopstip nummer drie. Winkel vond het welletjes speelde daarna met de handrem op. Kort voor affluiten kon bezoeker Ternier de eer redden op strafschop.

(Fonzie)

DOELPUNTEN: 31′ Vandendriessche 1-0, 44′ Lutun 2-0, 69′ Tamsin (strafschop) 3-0, 79′ Ternier (strafschop) 3-1.

WINKEL: Dhoest, Reuse, Obin, Voskanian, Velghe, Vandendriessche, Verhooghe, Vanfleteren (90′ Vanaudenaerde), Tamsin, Lutun, Yde (72′ Vanhaeren).

WESTHOEK: Dumesnil, Embrechts, Somay, Ternier, Delannoy, Sucaet (42′ Vandemarliere), Misiatu, Kouemaha, Robaeys (32′ Sahuke), De Loof, Verkindere.