Winkel in de slotfase voorbij Gullegem

Daan debouver in duel met Masis Voskanian. © (Foto VDB)

Winkel Sport haalde het met 3-1 van buur Gullegem, moest wel lang wachten om de volle buit binnen te halen.

De thuisploeg begon nochtans uitstekend aan de wedstrijd. Na zeven minuten zette Tamsin mooi voor doel, Khiter kopte even mooi binnen. Tien minuten later trof Vandendriessche met een zwieper de deklat. Winkel eiste wel voortdurend de bal op, maar miste snedigheid en scherpte in de zone van de waarheid. Net voor de rust kwam Adu nog even dreigend opzetten, maar doelman Djerdi lag goed in de weg.

Gullegem dat enkele titularissen moest missen, kwam na de rust beter uit de kleedkamer. Net voorbij het vierde kwartier bewees Debouver dat hij een aardig stukje kan voetballen, zorgde met een solo voor de gelijkmaker. Winkel had niet meteen een antwoord in huis. Tot in de slotminuten Vanfleteren met een van zijn afstandsschoten uitpakte, doelman Djerdi kansloos liet. Net voor affluiten legde de ingevallen Yde de eindstand vast.

Doelpunten: 7′ Khiter 1-0, 62′ Debouver 1-1, 81′ Vanfleteren 2-1, 89′ Yde 3-1.