Wim Vanneste wordt bij FCE Kuurne opgevolgd door duo Christophe Deleu-Fabrice Staelens

Op de foto Wim Vanneste, trainer van Eendracht Kuurne NSK © Wim Vanneste. (Foto NSK)
Redactie KW

Wim Vanneste houdt het na dit seizoen voor bekeken als trainer van derdeprovincialer FCE Kuurne. Zijn assistent Christophe Deleu wordt straks de nieuwe hoofdtrainer. Hij krijgt niemand minder dan Fabrice Staelens als T2.

Huidig T1 Wim Vanneste heeft beslist om op het einde van dit seizoen te stoppen. “Wim heeft een ontzaglijke staat van dienst in de geschiedenis van het Kuurnse voetbal en onze dankbaarheid kan niet groot genoeg zijn !,” poneert secretaris Frank Notebaert. “Tegelijk zijn we uitermate tevreden met de aanstelling van Christophe Deleu, onze huidige T2, als de nieuwe T1. Christophe heeft als speler een mooie carrière uitgebouwd met o.a. passages bij bevorderingsclub WS Lauwe, VK Ieper en KFC Poperinge in eerste provinciale, Kuurne (2de provinciale), VC Ardooie (3de provinciale) en WS Bellegem en VK Kachtem (4de provinciale). Ook als jeugdtrainer deed hij al heel wat ervaring op bij oa KV Kortrijk, KSV Roeselare en FCE Kuurne.”

Christophe Deleu zal bijgestaan door een grote naam uit het West-Vlaamse voetbal : Fabrice Staelens, ex-profvoetballer bij o.a. Cercle Brugge en KV Kortrijk.

(WVS)