White Star Adinkerke weer koud gepakt

Yannick Dekeyzer (links) gevolgd door Yorick Verplancke van Eendracht Zele. © Foto Coghe

Na de knappe draw bij leider Dikkelvenne ging Adinkerke thuis onderuit tegen een andere Oost-Vlaamse ploeg. Eendracht Zele kwam winnen met 1-3.

De bezoekers, die uit derde nationale zakten, stonden al na een minuut op voorsprong via De Meersman. Halfweg de eerste helft maakte Baras er 0-2 van.

White Star kwam beter uit de kleedkamers en Jeremy Brogniez maakte tien minuten na de pauze de aansluitingstreffer. Maar verder dan dat kwam de thuisploeg niet meer en De Meersman legde met zijn tweede van de namiddag de eindstand vast op 1-3.

KWS Adinkerke: Sterckx, Baert, Van Damme, Larange, Berquin, Dekeyzer (80′ Ameloot), Vandendriessche, Bataillie (62′ Decock), Brogniez, Verdonck, Protin.

Doelpunten: 1′ De Meersman 0-1, 25′ Baras 0-2, 55′ Brogniez 1-2, 67′ De Meersman 1-3.