Wesley Samyn traint volgend seizoen Eendracht Hooglede

Redactie KW

Wesley Samyn bereikte een akkoord met voetbalploeg Eendracht Hooglede om vanaf volgend seizoen de trainer van dienst te zijn.

“Toen Eendracht Hooglede en trainer Paul Vanfleteren besloten om eind dit seizoen de samenwerking stop te zetten, werd mijn interesse gewekt”, doet Roeselarenaar Wesley Samyn (34) uit de doeken. Wesley Samyn had een constructief gesprek met EH-voorzitter Jeffrey Bolle. “Afgelopen zondag trok ik dan naar de derby tussen Staden en Hooglede. Beide ploegen zijn voor mij verre van onbekend. Zo was ik T1 bij SK Staden van 2011 tot 2014 en veroverde er driemaal op rij een ticket voor de eindronde.”

Wesley Samyn had een goed gevoel bij het contact met Hooglede, dat aantreedt in derde provinciale. Begin deze week volgde de overeenkomst met EH-preses Jeffrey Bolle. “Hooglede vormt net als Staden een familiale club, die toch sportieve ambities uitstraalt”, vat Wesley samen. “Als T1 mag je er zelf je lijnen uitzetten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit straks tot een vruchtbare samenwerking zal leiden.”

(JD – Foto JD)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.