Wervik komt niet verder dan draw

© VDB
Redactie KW

In een fel bevochten thuisduel tegen Mariekerke speelt Wervik 1-1 gelijk.

In hun tweede wedstrijd onder de nieuwe trainer Raf Joosten kozen de bezoekers duidelijk voor organisatie en vooral veel volk achteraan. Een stijl die men bij de thuisploeg niet meteen kon smaken. Nadat doelman Mardulier een bal afweerde, trapte Bouchart (9′) in de rebound een open kans over. Enkele minuten later besloot Stabel na een afgeweken bal over. Op het kwartier trapte Carlier over, na een actie van Stabel op rechts.

Een hoekschop van Sababti vloog aan de tweede paal rechtstreeks binnen. Een ‘olympisch doelpunt’ dus. Doelman Descamps voelde zich wel gehinderd nadat de bal nog botste. Vervolgens kopte De Winter naast op hoekschop van Bouchart (35′).

Rommelaere stuurde op links Bouchart weg, die het duel won en aanlegde. De doelman weerde de bal af, maar in de rebound trapte topschutter Van Den Bogaerde binnen. Wervik was na de rust dominant. Rommelaere (51′) legde aan, Mardulier redde. Op hoekschop lukte het Carlier (62′) net niet. Ook Rommelaere was er nog dichtbij, nadat de doelman riep maar onder de bal door ging.

Doelpunten: 30′ Sababti (0-1), 43′ Van Den Bogaerde (1-1).

(ED, Foto VDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier